sunnuntai 9. tammikuuta 2022

Pierumiljonääri

Välillä sitä luulee nähneensä jo kaiken, mutta sitten tulee vastaan jotain uutta ja ihmeellistä, joka loksauttaa leuan lattiaan. Niin tälläkin kertaa. MTV3 uutisoi: "Pierujaan kaupannut 90 päivää morsiamena -tähti joutui sairaalaan – erikoinen dieetti päätti bisneksen: "Tiesin, että jokin oli pielessä"

Pieruja kauppaava morsian? Arvaappa kahdesti, klikkasinko uutista ja luinko lisää!


Amerikkalaisessa tositv-sarjassa näytellyt nainen ilmoitti tehneensä tiliä myymällä purkitettuja pierujaan. Hän kertoi tienanneensa jopa 50 000 dollaria eli noin 44 000 euroa viikossa. Nainen joutui lopettamaan bisnekset, kun hänet kiidätettiin ensiapuun voimakkaiden rintakipujen takia. Sairaalassa selvisi, että kivut johtuivat dieetistä, jota noudattamalla hän oli purkittanut jopa 50 purkillista pieruja viikoittain. Ruokavalioon kuului mm. proteiinipirtelöt, jotka tuottavat pieruun pistävämmän hajun. Ennen sairaalareissua nainen joi kolme proteiinipirtelöä ja söi suuren kulhollisen mustapapukeittoa. Tämä aiheutti paineen tunnetta vatsassa sekä pistävää kipua sydämen ympärillä, joten hän luuli saaneensa sydänkohtauksen.


Nyt ymmärrän paremmin naapurustoamme terrorisoinutta hissipiereskelijää, josta kerroin muutama vuosi sitten. Kaverihan saattoi olla miljonääri! Pierutehtailu on toki tuttua myös allekirjoittaneelle. Kerroin aiemmin tarinassa You're in the army now, miten keinotekoiset ilmavaivat pelastivat minut armeija aikaan pitkältä marssilta:

"Myöhemmin opin luistamaan tehtävistä, kuten kaikki muutkin. Esimerkiksi silloin, kun meidän kasarmilla oli vatsatautiepidemia. Koska kyseisenä päivänä oli tiedossa koko päivän kestävä marssiharjoitus, päätin kokeilla onneani ja menin aamulla lääkärin vastaanotolle. Ennen vuoroani nieleskelin valtavasti ilmaa, niin että vatsa oli aivan pinkeänä. Kun lääkäri kuunteli vatsaa stetoskoopilla hän huudahti: ”Onpa vilkkaat suolistoäänet!” ja määräsi minut vuodeosastolle kahdeksi päiväksi karanteeniin. Katselin huoneen sälekaihtimien välistä, kuinka kaverit marssivat sairaalan ohi harjoituksiin."


Uutisessa kerrottu nainen oli selkeästi amatööri. Ammattilainen ei lopettaisi tuottoisaa bisnestä vatsavaivojen takia. Olen heittänyt leijoja jo 1900-luvulta lähtien ja voin kokemuksesta sanoa, että tuhnuttelu vaatii pitkäjänteistä ja kellontarkkaa työtä. Pierun rakennusaineita ovat raskaat ruuat ja hiilihapolliset juomat. Esim. joulun aikaan kinkusta, lanttulaatikosta ja jouluoluesta kehittyy erittäin voimakasarominen rupsu, joka ei jää samassa taloudessa asuvilta huomaamatta. Hernekeitto, ruisleipä ja piimä ovat myös hyvä yhdistelmä. Ja jos haluat todella panna haisemaan, niin syö kaalilaatikkoa ennen kuin lähdet illaksi kaupungille ja nauti sitten alkoholia pilkkuun asti. Seuraavana aamuna olet kuin pieni kaasuvoima, jonka päästöt energiaksi muunnettuna riittäisivät tuottamaan viikon sähköt keskikokoisen kunnan tarpeisiin.


Venäjä on tehnyt maakaasulla rahaa jo vuosikymmeniä ja rakentaa parhaillaan Nord Stream 2 kaasuputkea Itämeren ali Saksaan. Suomi voisi ottaa tuosta oppia ja vetää suolikaasuputken Atlantin ali jenkkeihin, jossa kaasulle on selkeästi kysyntää. Fart Stream 1 saattaisi tehdä meistä rikkaan pieruvaltion!


Täytyy tässä lopuksi vielä antaa hieman kritiikkiä vaimolle, niin paljon kun häntä rakastankin. Hän ei vieläkään tajua, minkälaisen (tulevan) miljonäärimiehen sai puolisokseen. Tähän saakka pieruni ovat menneet hukkaan eli hävinneet niin sanotusti kuin pieru saharaan: en ole rikastunut, eikä paukuttelun jälkeen ole herunut vaimolta paljon muutakaan... Mutta nyt kaikki muuttuu. Jätän päivätyöni ja alan pierumiljonääriksi!

Oho, nyt mun täytyy lopettaa kun täällä tuoksahtaa raha. Pitääkin tästä lähteä lyhentämään asuntolainaa. Heippa!


Kaikki muut valokuvat tätä viimeistä lukuunottamatta: Pixabay.com

2 kommenttia:

  1. Haha, eipä olisi tullut mieleen, että pierustakin voisi kirjoittaa postauksen, ja vieläpä tyylillä, mutta kyllä vain sekin näköjään onnistuu. Repeilin täällä moneen otteeseen – siis nauramaan, ei muuta. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Satu. Tämä postaus oli helppo kirjoittaa, kun aihe on niin lähellä sydäntä...:D

      Poista