lauantai 8. toukokuuta 2021

Henkan (Henry's Pub Kuopio) kuolema

Kuulin Henkan kuolemasta ja menin shokkiin. Eihän tuo voi olla totta? Vastahan me sovittiin pari tapaamista, jotka siirrettiin vuodella koronan takia: Herra Ylppö ja Ex ja Semmareiden keikat. Mitä sinulle tapahtui? 

Olavi Uusivirta ottaa yleisönsä, tai tässä tapauksessa yleisö ottaa Olavin.

Henkka oli vuonna 1970 syntynyt, parhaassa keski-iässä rokkaava pubi ja avoin uusiin seikkailuihin. Henkan 50-vuotissynttärit jäivät pitämättä, kun korona astui kuvaan. Ei auttanut muuta kuin pitää peukkuja ja toivoa, että pubi selviää pandemiasta. Huhtikuussa tuli sitten ilmoitus että korona vei voiton. Henkka sulki ovensa viimeisen kerran.

Tarot Henry's Pubissa, silloin ennen.

Henkka tuli meidän elämään reilu kymmenen vuotta sitten, seurustelumme alkuaikoina. Kävimme keikoilla jos oli aikaa, rahaa ja hyvä esiintyjä, eli melkein aina. Henkka oli herrasmies ja kohteli vieraitaan tasapuolisesti sukupuoleen, ihonväriin, kansallisuuteen, uskontoon tai musiikkimakuun katsomatta. Kun Henkka aloitti sielunmessunsa, olimme kaikki Herra Musiikin opetuslapsia: iloisia ja onnellisia uskossamme.
Scandinavian Music Group

Henkka on kuollut ja sen mukana päättyy pala suomalaista musiikkihistoriaa, mutta muistot jäävät elämään. Tässä muutamia tarinoista Henry's Pubin keikoilta vuosien varrelta:















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti