perjantai 14. tammikuuta 2022

Vuoden 2021 luetuimmat by Weired

On taas aika laittaa edellinen vuosi pakettiin ja vilkaista, mistä lukijat tykkäsivät. Tässä lista koronavuoden (deja vu) 2021 suosituimmista postauksista, olkaa hyvä (otsikoissa linkki postaukseen):

1. Teams on saatanasta

Vuoden luetuimmaksi nousi katkera tilitys korona-ajan suuresta saatanasta: työpaikkojen Teams sovelluksesta. Tiedättekö miksi Teams kirjoitetaan isolla kirjaimella? Koska  jumalan nimeä ei kirjoiteta pienellä.


2. Ajatuksia panemisesta

Paneminen herätti mielenkiintoa ja miksipä ei. Meidät on aikoinaan pantu alulle panemalla ja loppupeleissä meidät pannaan arkussa maan uumeniin. Siinä välissä tapahtuu kaikenlaista panemista ja panemiseen liittyvää. Tässä tarinassa panin parastani.


3. Hiihdon ja ryyppäämisen yhtäläisyyksiä ja eroja

Tutkin tätä aihetta tekemällä empiirisiä kokeita ja hämmästyin, kuinka paljon kova ryyppääminen ja hiihtäminen muistuttavat toisiaan. En tiedä, onko kukaan muu koskaan tutkinut tätä asiaa tosissaan. Minä olen, ja aion tehdä vielä väitöskirjan. En vielä tiedä, minkä alan väitöskirja siitä tulee.


4. Kuopiorock 2021 satoa

Massatapahtuma näin pandemian suvantovaiheessa oli upea kokemus. Muutaman päivän ajan maailma tuntui melkein normaalilta. Nyt elämme taas koronakurimuksessa ja tapahtumia perutaan kiivasta tahtia. Koska tämä loppuu? 


5. Entäs jos me voitetaan?

Paskamaisinta, mitä arvontaan osallistuessa voi tapahtua, on että voittaa pääpalkinnon. Oikeasti! Me teimme suuren virheen osallistumalla viime keväänä arvontaan ja sitten edessä olikin unettomia öitä. Mitä helvettiä me tehdään, jos voitto osuu kohdalle??


6. Kolmen Vuoren Vaellus: Etelä-Konneveden kansallispuisto

Erittäin rentouttava 17 km vaellus Etelä-Konneveden kansallispuistossa: "Loppumatkasta vaimon huumori loppui ja voimat ehtyivät. Kun yritin heittää jotain muka hauskaa ja piristävää läppää, vaimo murahti: nyt lopeta kun vielä ehdit. Uskoin kerrasta koska näytti, että hän saattaisi louhauttaa meikäläistä turpaan. Tätä ei ole koskaan tapahtunut, mutta kerta se olisi ensimmäinenkin."


7. This is the End

Ilmoitin yllättäen, että bloggaajan urani on tullut päätökseen ja pistän hanskat naulaan. Kiitin lukijoita ja toivottelin kaikille mukavaa jatkoa elämässä eteenpäin. Ilmoitin lopettamispäätöksestä huhtikuun ensimmäisenä päivänä...


8. Fätness-päiväkirja: Puijon torniravintola Kuopio 13.02.2021

Fätness -matkailija tutustui tällä kertaa kotikaupungin kuuluisimpaan nähtävyyteen ja siellä sijaitsevaan torniravintolaan. Palvelussa oli hieman toivomisen varaa mutta ruoka oli hyvää ja miljöö ainutlaatuinen. 


9. Alkoholiton vaihtoehto

Tipattoman tammikuun itkuvirtenä oli tällä kertaa erilaiset alkoholittomat vaihtoehdot Alkosta Antti Hulkkoon. Kun pää on selvä, tarinat ovat sekavia.


10. Rakas, sinä olet polkupyörä

Ostin uuden polkupyörän, muistelin vanhaa pyörää ja siitä ajatus harhautui jotenkin omaan parisuhteeseen: "Olen todella kiitollinen, että voin vielä nousta satulaan, joka tuntuu niin emotionaalisesti kuin anatomisestikin oikealta. Eikä tämän yhteisen matkan aikana ole kumi puhjennut. Siitä molempien lapset ovat varmasti tyytyväisiä. Meillä menee ihan hyvin ja yhdessä on mukava polkea..."Ei kommentteja:

Lähetä kommentti