perjantai 17. kesäkuuta 2016

Viidenkympin villitys?Odotan tässä kotisohvalla, milloin se viidenkympin villitys iskee. Mitä tapahtuu, meneekö sitä sekaisin, muuttuuko persoona? Toistaiseksi ollut aika hiljaista.

Viidenkympin villitykseen kuuluu miehillä moottoripyörän hankinta, ulkonäön päivittäminen tuoreemmaksi ja emännän vaihto nuorempaan. En uskalla ajaa harrikalla, ulkonäöstäni en niin piittaa ja vaimoa en viitsi vaihtaa. Pitää keksiä jotain muuta.

Ihminen nämä määreet on keksinyt: Kolmenkympin kriisi, neljänkympin kriisi, viidenkympin villitys ja kuudenkympin kullitus. Entä jos villitys ei tulekaan? Entä jos elämä tuntuu ihan hyvältä tässä ja nyt, eikä kaipaa isompia muutoksia? Entäpä jos on jo onnellinen?

Raportoin teille miten viidenkympin villityksen etsintä etenee. Kuten sanoin, lähtökohdat ovat heikot. Mutta ehkä keksin jonkin aivan uuden villityksen. Jotain sellaista, mitä viisikymppiset eivät ole ennen tehneet. Katsotaan ja palataan asiaan. Jospa minä jotain keksin.

Tässä kesäisiä kuvia Viron Saarenmaalta Kuresaaresta. Matkailu on villitys, joka on riivannut meikäläistä iästä riippumatta. Reissattua on tullut vähän, joten tällä saralla maailmalla on vielä paljon annettavaa.
4 kommenttia:

 1. Heiii! Tuttu terassi muutaman vuoden takaa! :) Hiidenmaa on kiva kans.

  VastaaPoista
 2. Hiidenmaa on vielä käymättä. Voi olla että tilanne korjautuu kesälomalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen yöpymään Viinaköökissä. :)

   Poista
  2. Googletin. Mielenkiintoisen näköinen paikka. Kiitti vinkistä!

   Poista