keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Dildon muotoinen tupakkaNäin työkaverilla tupakka-askin, jonka kannessa oli kuva nälkiintyneestä afrikkalaisesta lapsesta. Oliko tarkoitus viestittää: ”Kuinka sinä voit polttaa tupakkaa, kun Afrikassa lapset kuolevat nälkään?” Täh? En ymmärrä. Muutenkin nuo askien kanteen painettavat kuvat eivät paatuneimpia pössyttelijöitä pysäytä. Kuka sen askin edes näkee taskun pohjalta? Poltettaessa esillä on vain itse tupakka.


Ja siitähän se ajatus sitten lähti lentoon. Entäpä jos tupakka valmistetaan niin luotaantyöntävän näköiseksi, ettei kukaan halua enää polttaa? Tehdään sikarista epämääräisen koiranpaskan näköinen pökäle, joka suuhun työnnettäessä aiheuttaa kanssaihmisissä yökkäysreaktioita. Tai tupakasta semmoinen miniatyyri dildo: Suonikas varsi, joka päättyy terskan muotoiseen filtteriin. Moniko pistäisi moisen spaddun huuleen? Ainakin lasten nähden tupakointi vähenisi dramaattisesti, kun oma muksu huomauttaa äidilleen: iskällä on samanlainen mikä sulla on suussa paitsi vähän pienempi.


Eli tässä vinkki sosiaali- ja terveysministerille. Saa käyttää, olkaa hyvä. Omasta tupakkalakosta tuli juhannuksena kuluneeksi kahdeksan vuotta ja lakko jatkuu edelleen. Alkaa pikku hiljaa vaikuttaa siltä, ettei tupakka enää palaa mun elämään. Lakko pitää sataprosenttisella varmuudella, jos tarjolla olisi vain pieniä suuhun työnnettäviä dildoja.

Kuvat: Pixabay

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti