torstai 23. toukokuuta 2019

Kieltäjät

Onko elämä yhtä tuskaa? Lyökö arki arven otsaan? Ketuttaako kaiken maailman muutokset ilmoitustaululla, ihmissuhteissa, ilmastossa, Ilomantsissa? Tekisikö mieli laittaa kapuloita rattaisiin? Hypätä pois oravanpyörästä ja huutaa seis! Tässä on tilaisuutesi.

Kieltäjät on uusi yhdistys, joka elää kieltäjät -filosofialla. Ryhmä on toiminut jo vuoden ja saavutukset ovat kiistattomia. Tässä muutama tyytyväinen Kieltäjä ja heidän kokemuksensa.

Kerttu-Kaarina Suonsilmä 47 v.
(Liittyi Kieltäjiin toissaviikolla)

- Sain viime kuussa syöpädiagnoosi. Lääkäri ilmoitti, että löydös on pahanlaatuinen ja minun pitää aloittaa hoidot välittömästi. Menin kotiin ja masennuin täysin. Sitten ystävättäreni kertoi Kieltäjistä ja kävin yhdistyksen kokouksessa. Sinä iltana kaikki muuttui. Kielsin kaiken ja ilmoitin lääkärille, ettei minua vaivaa mikään. Väärä hälytys. Kielsin myös läheisiä puhumasta asiasta. Olen elänyt jo viikon normaalia elämää

Arttu Pikku-Heijari 32v.
(Liittyi Kieltäjiin 9 kk sitten)

- Firman pikkujouluissa meni niin lujaa, että muisti meni. Seuraavalla viikolla työpaikalla liikkui huhu, että olisin pannut sihteeriä kopiohuoneessa. Olin kauhuissani, perheellinen kun olen. En keksinyt miten kertoa asiasta kotona, joten hain apua Kieltäjistä. Oli niin vapauttavaa kuulla, että voin kieltää kaiken koska en muista. Kieltäjät pelasti parisuhteeni! Nyt sihteeri on raskaana ja jonain päivänä postiluukusta saattaa kolahtaa kutsu isyystestiin. Kieltämättä vähän kiusallista.

Eero Yli-Ikämies 56 v.
(Liittynyt Kieltäjiin keväällä)

- Asun Pohjanmaalla ja jokakeväiset tulvat ovat maanviljelijän vitsaus. Huhtikuun kynnyksellä kävin kuuntelemassa Kieltäjiä ja päätin: ei enää! Ei enää jääpatoja, nousuvettä, lainehtivaa peltoa ja pelkoa talon vesivahingoista. Kielsin kaiken ja totesin, että tulvat eivät enää meidän maatilaa riivaa. Seuraavana maanantaina seisoin traktorin vieressä jalat polvia myöten vedessä, mutta tunsin suuren rauhan. Tilanne oli hallinnassani.

Leif "Raitis" Sinebrykoff 66v.
(Liittynyt kieltäjiin tipattoman tammikuun jälkeen)

- Minulla oli ennen alkoholiongelma. Join arkisin joka ilta ja viikonloput meni kännätessä perjantaista sunnuntaihin. Antabus, akat ja AA-kerho eivät auttaneet, mutta Kieltäjät toi ongelmaan yksinkertaisen ratkaisun joka toimii. Nyt minulla EI OLE alkoholiongelmaa.

Meitä Kieltäjiä on jo paljon ja filosofiamme leviää globaalisti kiihtyvällä vauhdilla. Tavallisten tallaajien lisäksi myös monet maailman johtajista ovat liittyneet joukkoomme. Yhdistyksemme tunnetuimmat julkkiskieltäjät ovat Donald Trump ja Vladimir Putin. 

Ensi sunnuntaina on yhdistyksemme avoin tutustumisilta teemalla "Ilmastonmuutos on myytti, eikä eurooppalaisten tarvitse tehdä mitään sen hyväksi". Tervetuloa!


Kuvat: Pixabay

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti