tiistai 17. joulukuuta 2019

Joulukalenteri 17. luukku: Joulun hurjimmat tarjoukset!

Joulu on antamisen ja jakamisen aikaa. Jouluna voit muistaa läheisiäsi lahjoilla ja..... AAAARRRGGGGH! En pystynyt pitämään pokeria, sillä joulu on yhtä HELVETTIÄ! Koko joulukuu pitää riekkua kaupoissa tuhansien tuntemattomien kanssa. Seistä hieltä haisevissa kassajonoissa, kuunnella lasten ja aikuisten rääkymistä, katsella kuinka parisuhteet murenevat Prisman käytäville. Helvettiä sanon minä!

Päätin ottaa härkää sarvesta ja auttaa kaikkia kanssakärsijöitä löytämään joulun parhaimmat tarjoukset ja tuotteet. Tai jos ei parhaimmat, niin ainakin hurjimmat! Tässä vinkki kaikille teille, jotka olette ostamassa lahjaa hänelle, jolla on jo kaikkea ja joka ei välttämättä edes lahjaa ansaitse. Pistäkääpäs verkkokaupat tötterölle!

Kuvat: Internet

"Liian monet autoradiot muistuttavat naista. Ne saattavat tulla kalliiksi. Ne voivat oikutella, olla epävarmoja ja liian herkkiä eivätkä "istu" mihin autoon tahansa." Näin harhaanjohtavaa mainontaa ei nykyään enää sallita. Mainoksessa sanat "saattavat" ja "voivat" hämäävät miespuolista kuluttajaa.

Tämä mies kuoli keuhkosyöpään parikymmentä vuotta sitten. Nainen on unohtanut hänet jo aikoja sitten ja viettää eläkepäiviä etelän lämmössä uuden parikymppisen miesystävänsä kanssa.

Ennen lapsiakin osattiin hemmotella ja limonadi tarjottiin suoraan tuttipullosta. Kuvan Eero muistelee lapsuuttaan lämmöllä pistäessään aamuisin insuliinia reiteen suu täynnä amalgaamipaikkoja.

Kuvan poikamies on pakonsanelema vegaani, joka säästi jokaisen markan tulevaa asuntoa varten. Kun hänestä viimein tuli ukkomies, säästöt menivät omakotitaloon, joka eron jälkeen jäi ex-vaimolle. Mies muutti takaisin vuokralle poikamiesboxiin ja jatkoi puuron syöntiä.

Tämä kuva kertoo enemmän kuin tuhat Ladaa.

Eipä arvannut Miedon Juha, että hänen Lace Placidin viidentoista kilometrin hiihdon maaliviivalla päästämä parkaisu päätyy Nokian Hakkapeliittojen mainoslauseeksi.
Kuka voi kieltäytyä, kun noin kauniisti kysytään? Ihanaa Leijonat Ihanaa!

Turha vääntää mitään kaksimielisyyksiä. Muna päivässä antaa voimaa, terveyttä ja pirteyttä. Syö muna päivässä tai vaikkapa nopeamminkin!

Voiko mies tunnustaa rakkauttaan herkemmin kuin ostamalla vaimolleen pyykinpesukoneen? Kysyn vain. Missä on nykyajan romantiikka? Tänään jannut kantavat mielitietylleen suklaata, kakkuja ja herkkuja, vaikka rakas yrittää laihduttaa itseään kesäkuntoon. Sydämetöntä toimintaa nuoret miehet. Hankkikaa tulevalle vaimolle pyykinpesukone niin hän tietää, että rakkautenne on aitoa!

Hyviä piisejä kannattaa äänittää aina. Kun kuulet Spotifystä hyvän piisin, nauhoita se Duxilla helposti ja  luotettavasti. C-kasetit ovat pieniä ja niitä on kätevä säilyttää kirjahyllyssä. Sopii myös Youtubesta äänitettävälle musiikille.

Olvi oli edelläkävijä vesiensuojelussa jo ennen kuin ilmastonmuutoksesta ja mereen joutuneesta muovista tiedettiin mitään. Kotimainen innovaatio on parempi kuin pussillinen ulkomailla ulkomaalaisten tekemiä innovaatioita.

Marraskuussa muuton yhteydessä suuri kotimainen huonekaluvalmistaja pyysi minua ja vaimoa mainoskasvoiksi uusille sisustustuotteille. Mainoksesta tuli hyvä ja kuvat meistä ovat todella onnistuneita. Vähän jänskättää, että miten hyvin ihmiset tunnistavat kaupungilla. "Kato, toi on siinä mainoksessa!" Pitää olla vain niin kuin ei oliskaan.

2 kommenttia: