tiistai 18. lokakuuta 2016

Syksy saa, v***u kun v*****ttaa
Kyllä huomaa, että syksy ja pimeä ovat tulleet. Elämä on synkkää ja bloggaaminen tökkii. Kynä kylmenee, olo pahenee. Haluan pois. Jonnekin lämpimään, jossa voi tallustella paljain jaloin shortseissa ja t-paidassa. Ja ainoa kylmä asia olisi se kädessä läikkyvä juomalasi.

Joku kaveri kehtasi hehkuttaa, että syksy on vuoden parasta aikaa. Paskat! Syksy on syvältä rektumista eikä mitään muuta. Minkä ihmeen takia Suomi, yksi maailman parhaista maista millä tahansa mittarilla mitattuna, sijaitsee napapiirillä? Onko tämä hinta siitä, että saamme elää rauhassa? Pakkanen pitää loitolla levottomuudet ja loiseläimet? Aika kova hinta, jos minulta kysytään.

Kirkasvalosta olisi kuulemma hyötyä. Että pitäisi hankkia lamppu, joka aamun pikkutunneilla alkaa pikku hiljaa loistaa ja luo pehmeät puitteet herätä painajaisista. Mutta kun juuri aamulla tämä mieletön pimeys on parasta, mitä syksystä voi kostua. Ihanan pilkkopimeää, herätessä ei tarvitse siristellä silmiä vaan voi liikkua lepakkona läpi hämärän huoneiston ja napsauttaa kahvinkeittimen valon valaisemaan aamiaispöytää. Se on ainoa positiivinen asia, mitä tästä pimeydestä tulee mieleen.


Teille kaikille syksyfaneille toivottelen nautinnollisia hetkiä ja meille muille voimia ja jaksamista. Ei rasvata köyttä, ei osteta käsiaseita eikä elintoimintoja pysäyttäviä pillerejä. Kärvistellään, irvistellään ja kiroillaan. Ja kas: kohta onkin jo kevät ja talven elävät kuolleet nousevat hankiaisille hiihtämään ja nauttimaan vaakatasoon paistavasta auringosta. I love aurinkolasit.

Tähän loppuun laitan suuren lyyrikon ja ajattelijan, Ismo Alangon, ajankohtaan sopivan runon:

Vittu Kun Vituttaa

Mua itketti kun olin vauva
Lapsena keljutti
Sitten musta tuli nuori
ja alkoi vituttaa

Mua vituttaa niin ankarasti
Vituttaa aamusta iltaan
Vituttaa, on kaikki turhaa
Vittu kun vituttaa

Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi
Kierrän kriisiryhmänne kaukaa
Älä tyrkytä minulle terapiaa
Kaada lisää paskaa mun niskaan
Mua vituttaa niin ankarasti
Vituttaa aamusta iltaan
Vituttaa, on kaikki turhaa
Vittu kun vituttaa

Se on niin kaunista katseltavaa
kun kunnolla vituttaa
ja kohtaa toisen samanmoisen
ja vittu kun vituttaa
Älä loihe mulle lausumaan
kauniita sanoja
Älä saatana tule antamaan
mitään vitun tukea

Anna olla kun poikaa vituttaa
Anna olla aamusta iltaan
Vitutus on otettava kokonaan
silloin kun vituttaaEi kommentteja:

Lähetä kommentti