tiistai 3. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 luetuimmat by WeiredTilastonikkarina listaan taas vuoden luetuimmat postaukset pienillä saatesanoilla ryyditettynä. Olkaa hyvä.

Vuoden luetuin oli: 


Kävimme vuoden alussa testaamassa vietnamilaisen ravintolan ja hyvää oli. Maailma oli muuttunut vuoden aikana paljon. Samalla tarkkailin, onko jotain muuttunut myös Kuopiossa.


Lontoo, vihdoinkin. Vasemmanpuoleinen liikenne, pubit, kaksikerrosbussit, koppalakkiset poliisit. Kaikki kohdallaan. Mutta miksi hotellihuoneen ikkunasta putosi säkki?


Tämä on jatkumoa tarinalle Safiiri ja Teräs ja muut suosikkisarjat 60- ja 70-luvulta. Muistojen kätköistä löytyi vanhat klassikot ja muutama yllätys. Vieläkö muistat Niilin lähteillä? Entäs Triffidien kapinan? Kultaisia muistoja.Jos joskus on jännittänyt julkaista postausta, niin tämä kuuluu varmaan pelottavimpiin. En vain ymmärrä näin tasa-arvon aikana, miksi naisella on kerran kuukaudessa lupa olla kuin perseelle ammuttu karhu mutta miehellä ei. En suostu enää tähän. Miehet, sorron yöstä nouskaa.


St. Paulin katedraali, The Tower, Tower Bridge… kolme päivää on liian lyhyt aika Lontoossa. Mutta otettiinpahan siitä kaikki irti.


Koli oli vihonviimeinen luokkaretkikohde 70-luvulla. Neljäkymmentä vuotta myöhemmin ymmärsin Kolin kauneuden: aivan maailmanluokan matkailukohde vain reilun parin tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta. Matkalta ei puuttunut myöskään jännitysmomentteja.


Viro jaksaa kiehtoa ja yllättää. Tämän kesän Roadtripillä kävimme Paldiskissa, Keilassa, Viljandissa, Vörtsjärvellä, Tartossa, Valgassa ja Pärnussa. Maisemia, historiaa, nähtävyyksiä, ruokaa ja juomaa. Siitä on Roadtripit tehty.


Sairastuin miesflunssaan. Helvetillinen tauti, jota en toivo kenellekään. Kun päivitin terveydentilani facebookiin, sain irvailevia kommentteja. Naiset eivät ymmärrä mitään tästä taudista. He eivät voi tajuta, miten kauheaa on olla 37 asteen kuumeessa nenä vuotaen. Vain mies voi tietää, koska vain mies voi sairastua miesflunssaan.


Vanhat pierut lähtivät todistamaan vanhojen pierujen rocktapahtumaa Henry’s Pubissa. Lauteilla oli mm. Nightwishin Marko Hietala, joka tulkitsi Black Sabbathin Planet Caravanin. Taatusti once in a lifetime kokemus.


Toinen matkapäivä, The Day: Oli aika kohdata mr. Billy Joel live in Wembley Stadium. Tähänastisen elämäni ikimuistoisin konsertti, jonka sain lahjaksi vaimolta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti