tiistai 11. huhtikuuta 2017

Ei ole ihme että oksettaa, kun maha on täynnä yrjöäOletteko huomanneet, että huonot asiat ovat tarttuvia mutta hyvät eivät? Kun yhdelle tapahtuu jotain negatiivista, pian sama sattuu toiselle ja niin edelleen. Pari esimerkkiä:

Tällä hetkellä meillä kamppaillaan vatsatautiepidemian kanssa. Voin todeta että 2/4 taloutemme asukkaista on saanut tartunnan ja loput odottavat vuoroaan. En toivo tätä tautia pahimmalle vihamiehellenikään. 


Työttömyys on tarttuvaa. Välillä kuulee uutisia, miten tutut ovat menettäneet duuninsa. Ja kun muutama saa kenkää, seuraa YT-neuvotteluja myös jatkossa. Työnsä menettäneet ovat tyhjän päällä ja työssä jatkavat odottavat sydän kylmänä, milloin giljotiini sattuu omalle kohdalle.


Entä toisinpäin? Tuttu voittaa lotossa jättipotin, kivat hänelle. Seuraako tästä, että jättipotteja alkaa putoilemaan lähipiiriin myös jatkossa? No ei. Todennäköisyys voittaa jotain on marginaalista ja mahdollisuus useammalle voitolle käytännössä mahdotonta. Ei tartu rahansaanti kaveriin, vaikka setelillä naamaa hieroisi.


Tällaisia ajatuksia heräsi mieleen, kun puhaltelin vuorokauden sisuskalut ulos molemmista päistä. Nyt päivä näyttää jo omalla kohdalla valoisammalle mutta kuten sanoin, tauti jatkaa etenemistään. Ei meiltä pääse pyykkääminen loppumaan.

Jos oksentaminen ei ole sun juttu, muista pestä kädet. Saatat säästyä helvetillisiltä vatsanpuruilta. 

Kuvat: Pixabay


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti