perjantai 5. tammikuuta 2018

Vuoden 2017 luetuimmat by Weired


On aika laittaa taas pakettiin vuoden luetuimmat postaukset. Eli tässä vuoden 2017 satoa:

1. Queen ja Adam Lambert, Hartwall Areena 19.11.2017

Vuode luetuimmaksi nousi raportti Queenin konsertista. Keikka nousi heittämällä meikäläisen top vitoseen. Sykähdyttävin hetki koettiin, kun Freddie Mercury vainaa ilmestyi laulamaan tuhatpäisen yleisön eteen. 

2. Tiedän, mitä sait lahjaksi viime jouluna

Naapuri sai joululahjaksi pornoa. Kohta siitä kuuli koko taloyhtiö. Täytyy nostaa hattua, että jotkut uskaltavat panna parastaan muista välittämättä. Kirjaimellisesti. 

3. Depeche Mode: Spirit - Erään albumin anatomia

Depeche Mode julkaisi alkuvuodesta Spirit - albumin. Uutukainen on niin täynnä vihaa ja kantaaottavia sanoituksia, että minun oli pakko sukeltaa syvemmälle DM:n synkkään maailmaan. Kiehtova levy. 

4. Fätness-päiväkirja: Capri Marina, Kuopio

Kesäkuussa herkkusuut testasivat satamassa sijaitsevan Capri Marinan. Paikka on suhteellisen tuore tapaus. Merellinen atmosfääri Savon "meren" (Kallavesi) äärellä toimii hyvin. Suosittelen!

5. Dildon muotoinen tupakka

Tupakkavalistus kaipaa tuoretta verta ja uusia ideoita. Jos pelottelu ja varoittelu ei tehoa, miten olisi oikein vanha kunnon nöyryytys ja nolaus ihmisten edessä. Mikään ei hillitse ihmistä paremmin kuin pelko joutua naurunalaiseksi. 

6. Pyöräkuume

Monenlaisia tauteja on tullut podettua, mutta pyöräkuume on yksi sitkeimmistä. Kaikki sai alkunsa heinäkuisella pyöräreissulla Iisalmesta Kuopioon, kun kaveri alkoi aivopesemään minua uuden pyörän ostoon. 

7. Fätness-päiväkirja: Tori Herkku, Kuopio

Sirkus saapui kaupunkiin, kun Sami Hedberg nauhoitti Kuopiossa jakson tv-realitysarjaan "Grillit huurussa". Varsinainen Grillit huurussa - annos valmistettiin Asemakadun Drive-in Grillissä, jonka pyromaani poltti maan tasalle, ennenkuin ohjelma tuli telkkarista. Samalla omistajalla on Tori Herkku, joten pääsimme sittenkin aistimassa grilliruokia paikanpäällä. 

8. Kuolemansiivous

Yksi viime vuoden villityksistä länsinaapurissa oli döstädning, Kuolemansiivous. Koska ratsastan aina trendien aallonharjalla, päätin kokeilla villitystä käytännössä. Koekentäksi valitsin oman kodin. Virhe. 

9. Tuliko ero?

Toukokuussa velloin synkissä vesissä ja ajattelin vakavissani eroa. Kuinka tuosta suosta noustiin? Lue tarina ja ota opiksesi. 

10. Tehtävä Kuopiossa: ensimmäinen kuvauspäivä

Lähdin pojan kanssa turistireissulle... Kuopioon. Oli virkistävää huomata, mitä kaikkea omasta kotikaupungista löytyy, kun vain pitää silmät auki ja tarkkailee ympäristöä turistin silmin.


Lue myös: Vuoden 2016 luetuimmat by Weired

Kuva: Pixabay


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti