lauantai 5. tammikuuta 2019

Vuoden 2018 luetuimmat by Weired

On aika laittaa taas pakettiin vuoden luetuimmat postaukset. Eli tässä vuoden 2018 satoa:

1. Hissipiereskelijä

Vuoden luetuin houkutteli raflaavalla otsikolla, mutta raflaava on myös itse tositarina taloamme terrorisoineesta hissipiereskelijästä. Kauhut ovat ohi, liekö kaveri lukenut blogiani.

2. Pyörällä halki Suomen 14. päivä: Sysmä ja viimeinen telttayö

Vuoden antoisin reissu myös bloggausmielessä oli poikani pyöräilymatka Nuorgamista Helsinkiin. Postauksia tästä syntyi peräti 17 kappaletta. Sysmän reissusta kertova juttu sai yllättävää suosiota, kun Sysmän kunta linkitti jutun kunnan nettisivuille. Kävipä joku alkuasukas jopa kommentoimassa tarinaa.

3. Se tunne, kun blogitekstisi löytyy lähiöpubin seinältä

Kevään piristysruiske bloggausmielessä oli löytää oma postaus kehystettynä lähiöpubin seinältä. Harvinainen kunnianosoitus meikäläisen mittakaavassa, kiitos siitä.

4. Levottomat jalat

Ehdotin pojalle, että kävellään juhannusaattona 44 kilometriä eli reilu maratoni. Ja poika suostui. Kaikkea hullua on tullut tehtyä, mutta tämä menee kyllä fyysisesti top kolmeen heittämällä. Sanotaanko näin että never again.

5. Krakova ja ensimmäinen matkapäivä: Vanha kaupunki

Kävimme vaimon kanssa Krakovassa. Hieno kaupunki, paljon nähtävää ja koettavaa. Reissun aikana tulee aina tutustuttua paikalliseen historiaan ja sitä Krakovassa riittää. Kaupungissa ovat pitäneet majaansa niin Puolan kuninkaat kuin Natsi-Saksan miehitysjoukot.

6. Pyörällä halki Suomen 1. päivä: autolla Nuorgamiin

Näitä "Pyörällä" postauksia on kymmenen parhaan joukossa peräti viisi. Ei tosin mikään ihme, viime vuonna tuli postattua muuten vähemmän kuin koskaan ennen. Menomatkalla Nuorgamiin oli hauska kohtaaminen ja perillä odotti Lapin jylhät maisemat. Matka oli vasta alussa.

7. Pyörällä halki Suomen: huoltomiehen tarina (Prologi)

Tämä on pohjustusta koko reissulle: Mistä on kysymys, miksi lähdimme, mikä oli tavoite. Olin reissulla huoltomiehenä ja kerron tarinaa tietysti omasta näkövinkkelistä. Jutussa on myös linkki poikani blogiin, jossa hän kertoo tarinaa itse pyöräilijän silmin in english.

8. Pyörällä halki Suomen 2. päivä: Norja 

Päivä ulkomailla. Norja on upea maa. Siellä tulee käytyä vain aniharvoin. Tämä päiväreissu sai kyllä sellaisen kipinän kytemään, että joskus pitää tulla takaisin ja reissata vähän pidempään. Norjasta löytyy yllätyksiä.

9. Presidentinvaalihahmot 2018

Alkuvuodesta oli kahdet tärkeät vaalit: Presidentinvaalit ja Putous. Kun nämä kaksi yhdisti, sai enemmän tai vähemmän hauskoja hahmoja.

10. Pyörällä halki Suomen 3. päivä: Pyöräily alkaa 

Ks. edelliset Pyörällä -selostukset ja lue koko sarja.

Krakovan joutsenia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti