tiistai 17. syyskuuta 2013

GTA V? WTF???

Tänään se sitten tapahtui, enkä tiennyt siitä etukäteen mitään. Työpäivä oli tavallinen, maa ei järissyt eikä aurinko pimentynyt. Mutta kuopukseni mielestä jotain mieletöntä oli meneillään.
Niinpä kun pääsin töistä, kuopus soitti minulle välittömästi (most unusuall). Tarvitsi lainaan minun persoonaa ja 20 egeä, tavataan Top Tenissä. Piti tulla suoraan töistä, älä käy kotona, ne loppuu kesken. Kama on K-18 ja kaikki haluaa sitä. Mitä????

Odotin Top Tenissä olevan valtavan hässäkän, ihmispaljouden joka vyöryy ja talloo alleen hitaat ja heikot. Eipä ollutkaan. Peliosastolla mahtui hyvin liikkumaan ja vaikka kuopus oli pelännyt pahinta, hyllyt notkuivat kymmeniä, uunituoreita GTA V:sia. Siis mitä???

Kaikki tämä kiire ja paniikki töistä kauppaan yhden videopelin takia. Oikeasti. Netissä oli kuulemma peloteltu, että GTA V viedään käsistä ja osa pelaajista saa jäädä nuolemaan näppejään. No ainakaan Kuopiossa ei käynyt niin. Kuopuksen isoveli oli hehkuttanut peliä koko viikonlopun ja nythän tuo rullaa olohuoneen 50 tuumaisella TV:llä. Kieltämättä hienon näköistä ja hauskan oloista, harmitonta kanssaihmisten mukilointia ja kaahailua maustettuna graafisesti komealla väkivallalla. Mutta en moralisoi. Ymmärrän hyvin, ettei tuo peli ole tehty tämmöiselle 40+ äijälle, joka pelaa pelkästään Hattrickia lauantaisin. Vai voisikohan se sittenkin olla......


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti