torstai 2. tammikuuta 2020

Vuoden 2019 luetuimmat by Weired

On aika laittaa taas pakettiin vuoden luetuimmat postaukset. Eli tässä vuoden 2019 satoa:

1. Rakkaudentunnustus

Vuoden luetuimmassa tarinassa tunnustin rakkauteni jalkapalloon. Julkaisin tarinan toukokuussa ja loppuvuodesta satoi lisää syitä lajirakkauteen. Kerta kaikkiaan upea jalkapallovuosi!

2. Munarikasta Vappua!

Vuoden toiseksi luetuin oli varmaan myös vuoden lyhyin postaus. Liekö sitten kaksimielinen otsikko ja valokuva meikäläisen pärstästä houkutelleen lukijoita.

3. Terveisiä Istanbulista!

Tositarina pitkäksi venähtäneestä viikonlopun reissusta. Soitin vaimolle Istanbulista. Hän ei ollut kovin tyytyväinen. Erosimme kymmenen vuotta myöhemmin.

4. Man cave

Man cave: jokaisen miehen unelma, jokaisen naisen painajainen? Uhka vai mahdollisuus? Riippuu keneltä kysyy.

5. Mansikkakarnevaalit

Suonenjoen mansikkakarnevaalit ovat vuosikymmeniä vanha instituutio. Meikäläinen sai kokea karnevaalien hurjat vuodet 70- ja 80-luvun taitteessa. Samaan ajankohtaan sijoittuu Seppo Heikkisen romaani Mansikkakarnevaalit. Kirja herätti paljon hyviä muistoja.

6. Muistoja

Mitäpä jos muistomme eivät olekaan totta? Jos osa muistoista on vääristyneitä tai jopa valheellisia? Tai muistamme asioita, joita ei oikeasti ole tapahtunut? Katsoin telkkarista hämmästyttävän dokumentin, joka sai minut epäilemään omaa muistiani.

7. Paino, kelvotonta tekstiä

En yleensä anna paljoakaan painoa omalle elopainolle. Sitten tuli eteen hetki, jolloin housut hajosivat kesken työpäivän.

8. Sauli ja Vaarallinen Tehtävä

Sauli Niinistön toinen ja samalla viimeinen presidenttikausi alkoi 2018. Mutta entäpä jos se ei olekaan viimeinen? Miettiikö Sauli jo tulevaisuutta ja mahdollista kolmatta kautta? Minkälaisia temppuja se vaatisi? Ratkaisu saattaa löytyä itärajan takaa.

9. Kieltäjät

Kieltäminen on tämän ajan megatrendi ja suoranainen syöpä ihmiskunnan moraalille. Postauksessa kerrotaan Kerttu-Kaarina Suonsilmän, Arttu Pikku-Heijarin, Eero Yli-Ikämiehen ja Leif "Raitis" Sinebrykoffin tarina.

10. Kun kytkin luistaa

Auton hajoaminen toi mieleen, että joskus kytkin on luistanut itselläkin. Molemmissa tapauksissa omat keinot eivät riittäneet, vaan tarvitsi toisen apua.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2020!!

Kuva: Pixabay






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti