sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Painajaismainen kävelylenkkiPari kuukautta takaperin vielä kehuin, että en ole höyrähtynyt älypuhelimeen. No, en voi kehua enää. Rakkaat sukulaiset ostivat minulle Samsungin synttärilahjaksi ja kas: koukussa ollaan. Räplään luuria siinä missä muutkin.

Tänään lähdin lenkille. Ei muuta kun kännykästä musiikkia korvaan ja Sports Tracker päälle. Kieltämättä lenkkeily on noussut nyt toiseen sfääriin, kun voi kuunnella suosikkikappaleitaan ja lenkin lopussa näkee, mitä on tullut tehtyä. Tänään tosin koin melkoisen järkytyksen.

Lenkin varrelta. Hyviä kuvia saa tällä uudella puhelimella
Tein reippaamman puoleisen kävelylenkin ja napsin kuvia matkan varrelta. Aurinko paistoi, linnut lauloivat, sunnuntai. Kotiovella nappasin puhelimen taskusta ja tsekkasin, mitä Sports Tracker näytti. Ei mitään. Ei kerrassa mitään. Se ei ollut päällä.

Bongasin Männistössä Pyhän Joosefin kirkon. Kuopion ainoa katolinen kirkko.Voi paska, pääsi suustani. Mistäs minä nyt tiedän, paljonko tuli kuljettua? Ja paljonko paloi kaloreita? Mulla ei ole lenkistä mitään dataa, joten kävinkö lenkillä ollenkaan? Oliko kaikki turhaa? Tätä tässä nyt pohdin ja puristelen hikistä t-paitaa kourassa. Ja arvon, että pitääkö lähteä uudestaan. Nyt kusee viikon kuntotavoitteet ja vain sen vuoksi, etten painanut aloita –nappia kunnolla. En tiedä. Ei taida auttaa. Pitää lähteä uudestaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti