tiistai 27. tammikuuta 2015

Tätä et voi uskoa todeksi! (Katso kuva)Eikö otakin päähän? Vit…sisti harmittaa. Houkutteleva otsikko johtaa harhaan ja tuottaa valtavan pettymyksen. Jälleen kerran. Ei täältä mitään maailmaa mullistavaa kuvaa löydy. Kokeilinpahan vain tuota iltapäivälehtien ikivanhaa kikkaan, johon lankeamme päivästä päivään. Emmekä opi koskaan mitään.

Joku aika sitten huomasin netissä otsikon; Mitä ihmettä on tapahtunut Frendien Joeylle! Katso kuva. Ja minä klikkasin. Eteeni tuli yhden sijasta kaksi kuvaa. Toisessa oli näyttelijä Matt LeBlanc aka Frendien Joeyn kuva parinkymmenen vuoden takaa, kun hän oli vielä kolmekymppinen, ja toisessa kuva tämän päivän ”Joeysta”. Kuvassa näkyi harmaantunut, hieman tukevahko ja charmantti herrasmies. Ai mitäkö on tapahtunut? Minäpä kerron sinulle, hyvä iltapäivälehden toimittaja, mitä on tapahtunut: Joey on V-A-N-H-E-N-T-U-N-U-T ja L-I-H-O-N-U-T! Helvetti, on se niin omituista! Mitäpä ihmettä sitä ihmiselle kahdenkymmenen vuoden aikana tapahtuu? Aivan ainutlaatuista tosiaan. Kiitos kun näytitte tämän minulle.

Sama juttu tällä viikolla. Otsikossa lukee: Muistatko suomalaisiakin hurmanneen Helmut Lotin? Tältä hän näyttää nyt! Kliks vaan ja sivulle huiskis. Aluksi jutussa kerrotaan, miten Helmut Lotti vieraili kymmenen vuotta sitten Suomessa ja näytetään kuvia miehestä, joka oli tunnettu poikamaisesta komeudestaan, jonka viimeisteli huolella tyylitelty tumma tukka. Seuraavan kuvan tekstissä sanotaan, että häntä ei ole tunnistaa enää samaksi laulajaksi. Kuvassa on Lotti ilman hiuksia. Mitä on tapahtunut? Helmut Lotti on ajanut P-Ä-Ä-N-S-Ä K-A-L-J-U-K-S-I. Voi jumalauta sanon minä. Niinkö meni tekemään? Lienee ensimmäinen nelikymppinen äijä tällä planeetalla, joka mahdollisen orastavan kaljuuntumisen vuoksi päättää ajella hiukset pois. Siinäpä oli paljastusten paljastus. Kiitos taas tästä.

Entäs sitten tämä nykyajan säätiedottaminen? Elämme superlatiivien aikaa, eikä mikään sääilmiö ole enää normaali. On hirmumyrskyjä, rankkasateita, jäätävän kylmää, polttavan kuumaa, tappavan liukasta. 1900-luvulla oli vielä toisin. Erkki Nysten (ne jotka muistavat, tietävät mistä puhun. Te nuoremmat voitte vain kuvitella ja katsoa samalla tuota alla olevaa mustavalkoista kuvaa) kertoi kolmenkymmenen asteen pakkasista ilmeenkään värähtämättä, tasaisen rauhallisella äänellä. Kovat myrskytuuletkin muuttuivat Erkin suussa turvallisemman tuntuisiksi puhureiksi. Erkki rauhoitteli ja loi meihin uskoa, että ei ole mitään hätää. Näitä säitä tulee ja menee, kyllä me selvitään. Laittakaa vaan lämmintä ylle.

Erkki Nysten ei panikoinut luonnonvoimien edessä
Ja vielä näistä klikkaa mua –linkeistä sen verran, että ainahan niitä on klikattava. Entäs sitten, jos onkin löydetty uusi sivilisaatio Marsista? Mitä jos se Tarja Halosen julkitullut paljastus on todellakin maatamme ja kansakuntaamme järisyttävä? Ja ehkä siltä Miss Maailmalta todellakin vilahti rinta siinä kruunajaisseremoniassa! Tässä kohti naisväen on turha hymphähdellä siellä kotisohvilla. Lyön satasen vetoa, että tekin olette menneet lankaan, kun iltapäivälehtien lööpissä on komeillut Johnny Depp vielä uskomattoman timmissä kunnossa. Katso kuvat Barbadoksen rantalomalta. Oikea käsi on ohjannut hiirellä nuolen linkin päälle ja oikea etusormi on tehnyt työtä käskettyä. Ja kas, siinähän se Deppin Jouni ilmestyi rantakuvaan bahamashortseissa. Ja itse asiassa onkin oikein kovassa kondiksessa.


Mitä ihmettä on tapahtunut Kallavedelle???
Katso kuvat.

4 kommenttia:

 1. Muistanet myös sen, että Erkkiä kutsuttiin lempinimellä Räntä-Nysten eikä suotta: aina tuli räntää ennusteista huolimatta. Kyllä ennen oli kaikki paremmin, se on vissi se. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota lempinimeä en muista mutta sen muistan, että kun Erkki tuli ruutuun, ei tiedossa ollut hellesäätä. Yleensä ennusti vesisadetta, räntäsadetta, kovenevaa pakkasta tai muuten vain "heikkenevää säätilaa" :)

   Poista
 2. Haha, naulan kantaan! Minä olen aina klikkailemassa näitä "katso kuinka se tai tämä julkkis on rupsahtanut" -kuvia, mutta jostain syystä en voi katsoa omia valokuviani sanotaan nyt vaikka 20 vuoden takaa. Ja sitten harmittaa, kun toimittajat saivat minut taas samaan lankaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkeissä on pettymys mutta omat valokuvat eivät petä koskaan. Vanhoja kuvia katsoessa tulee aito "Ei voi olla totta" -elämys :D

   Poista