perjantai 2. tammikuuta 2015

Vitsit vähissä osa 5Vuoden ensimmäinen vitsit vähissä. Eli ikivanhoja vitsejä, jotka imuroin aikoinaan netistä tuossa 2000-luvun alussa. Olkaa hyvä ja nauttikaa…

***

Isä, isä!!! Pikku-Kalle huutaa tullessaan koulusta kotiin. – Me kirjoitettiin tänään aine otsikolla: Mitä meidän isä tekee. Ja nyt täällä on opettaja ja poliisisetä ovella!

***

- Miten löydät sokean miehen nudistirannalta?
- Helposti. Hän on ainoa, jolla ei seiso.

***

- Mitä osaa vihanneksesta ei voi syödä?
- Pyörätuolia.

***

Autoilija mutkitteli vaarallisen näköisesti tiellä ja viimein poliisi pysäytti hänet. Kun kuski avasi sivuikkunan, konstaapelin nenään tuoksahti tuttu aromi. Poliisi tähän sanomaan:
- On tullut vähän otettua.
Kuski katsoi hetken konstaapelia ja vastasi:
- Ei teistä kyllä huomaa.

***

- Miksi vuoden 1990 viinit ovat niin huonoja?
- Koska viininpolkijat olivat silloin istumalakossa.

***

- Mistä tuntee tosimiehen nudistirannalla?
- Hän pystyy kantamaan yhtä aikaa kaksi kuppia kahvia ja kuusi donitsia.

***

Ranskan muukalaislegioonaan tuli uusi komentaja. Hänelle esiteltiin paikkoja. Keskellä erämaata oleva leiri oli äkkiä esitelty. Telttaleiriä ympäröi pelkkä erämaa. Leirin keskellä oli kuitenkin maja, joka herätti komentaja huomion. Legioonan kapteeni selitti, että koska leirissä ei ollut yhtään naista, niin majassa oli kameli, jos seksihalut kasvaisivat liian suuriksi…
”Hyi helvetti” komentaja huudahti. ”Iljettävää”!

Pari kuukautta kului ja komentajalle tuli lievä, no, tarve. Hän meni kapteenin luokse ja kysyi: ”Tuota… milloinkas se kameli olisi vapaa?” Iltapäivällä, vastasi kapteeni. Kun aika koitti, komentaja meni majaan jossa odotti sievän näköinen kameli ja jakkara. Ei voi mitään, hän ajatteli. Ei muuta kuin jakkara kamelin taakse ja hommiin.

Kesken session kapteeni tuli sisään majaan, pysähtyi sille sijoilleen ja tokaisi: ”En haluaisi keskeyttää, mutta olisikohan miellyttävämpää, jos tekisitte niin kuin muutkin varuskunnan miehet: Ratsastakaa kamelilla läheisen kaupungin bordellille…”
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti