keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Salakuvaamista 1970-luvullaViikon kuumin uutisaihe lienee Axl Smithin salakuvaamat aktit, joissa herra harrastaa vaakamamboa 50 – 100 naisen kanssa. Varsinainen ori. Veikkaan, että Axl ei ole ainoa lajin harrastaja. Nykytekniikalla salakuvaaminen on tolkuttoman helppoa, eivätkä välineet maksa maltaita. Toista se oli meikäläisen nuoruudessa.

Kuvitellaanpa vastaava tilanne 1970-luvulle. Joka kodin videokamera keksittiin vasta seuraavalla vuosikymmenellä, joten salakuvaaminen olisi pitänyt suorittaa kaitafilmikameralla. Tilanne menisi jotenkin näin:

Mies ja nainen tutustuvat baarissa ja illan päätteeksi uros vie naaraan omaan lemmenpesäänsä. Valot himmennetään, kynttilöitä sytytetään ja levylautasella soi Barry White. Kaikki sujuu kuin tanssi kunnes pari eksyy lakanoiden väliin. Siinä ilkosillaan, valmiina yhdyntää, mies tuumaa äkkiä että hänen pitää käydä vessassa. Lähtiessä hän pyytää naista vielä sulkemaan silmänsä, koska tällä on ”yllätys”. Nainen hymyilee onnellisena ja jää sänkyyn odottamaan.

Silmät suljettuna nainen elää pelkän kuuloaistin varassa. Hän kuulee, miten Barry Whiten vieno lauluääni voimistuu kuin huomaamatta. Sitten huoneen perältä kuuluu pientä kolinaa. Juuri kun daami päättää vilkaista mistä on kysymys, mies toppuuttelee ja pyytää tätä malttamaan mielensä. Hän tuntee, miten mies palaa sänkyyn ja rullaa peittoa naisen päältä. Odotus palkitaan kun rakastaja alkaa hommiin. Mutta jotain tuntuu olevan pielessä. Tässä vaiheessa nainen avaa silmänsä.

Näky viskaa romantiikan ulos makuuhuoneen ikkunasta. Mies on naisen päällä ja pitää toisessa kädessään laukaisijaa. Enkä puhu nyt orgasmista vaan pienestä kauko-ohjaimesta, joka on kytketty johdolla huoneen perällä kameratelineen päällä seisovaan kaitafilmikameraan. Kamera pitää kuvatessaan niin kovaa surinaa, ettei edes Barry White onnistu peittämään ääntä kunnolla. Mies änkyttää rysänpäältä kiinni jäätyään, että hänellä on tapana filmata kaikki seksikumppanit ”ihan vaan oman turvallisuuden vuoksi”.

Skenaario oli sitten täyttä fiktiota. Minä en ollut tuohon aikaan vielä sukukypsä. Sitä paitsi kaitafilmaaminen ei ollut mitään halpaa hupia. 70-luvulla kolmen minuutin kaitafilmirulla maksoi 50 markkaa. Se on n. 30 euroa nykyrahassa. Eli yhden aktin salakuvaamiseen olisi mennyt nopeimmillaan yksi kolmen minuutin kela (30 euroa) ja pahimmillaan (tai siis parhaassa tapauksessa) kolme kelaa eli 90 euroa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti