keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kaikki messissä?Onhan tämä pirun rankkaa, pakko tunnustaa. Valvominen vienyt rytmin sekaisin ja töissä väsyttää armottomasti. Päivät on aika tahmeita ja ajatus samea. Mutta aina illan tullen sitä virkistyy ja taas mennään. Kesä on hienoa aikaa.

Eikä kelit haittaa mitään, päinvastoin. Kylmä ilma on hyvä tekosyy nyhjöttää kotona sohvan pohjalla. Lähikaupasta mässyä ja limpparia, viikonloppuna hieman vahvempaa. Puolessa välissä mennään ja päivä päivältä on jännempää. Tästä kärsii kaikki muu, myös tämän blogin kirjoittaminen.

Tulosvedossa olen reippaasti plussan puolella. Mukavasti ovat pelit napsahtaneet kohdalleen. Ei tässä vielä päivätyötä kannata jättää, mutta lisäähän se mielenkiintoa kun pikkuvoitto kilahtaa tilille. Ai jai…

Perjantaina olisi ensimmäinen huilipäivä, kun MM-kisoissa on välipäivä. Tiedä vaikka saisi nukuttua kerrankin kunnolla ja kerättyä voimia. Lauantaina taas mennään. Futis on hieno asia. Go Uruguay!!

Runkosarjan viimeisellä kierroksella tulee kaksi peliä yhtä aikaa. Mikä neuvoksi? Ei hätää. Taustalla menee Argentiina - Nigeria matsi telkkarissa ja etualalla Bosnia-Herzegovina ryöpyttää Irania Yle Areenalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti