tiistai 24. maaliskuuta 2015

Fättness päiväkirja: Ristorante Bella Roma/Daddy's Diner, Kuopio

Matkus on ultimate ostoshelvetti moottoritien varrella, vitostietä viitisen kilometriä Kuopiosta etelään. Erilaisten liikkeiden lisäksi paikalla pönöttää myös kaikkien tee-se-itse-ihmisten suosikki: Ikea. Tämän kaiken ennakoiden tiedät, että vaimon kanssa et tästä kiirastulesta selviä tunnissa tai parissa. Muista siis tankkaus, myös ruoka sellainen.

Matkuksen kauppakeskuksessa oleva pizzeria & hampurilaispaikka on positiivinen yllätys. Pizzat ovat hyviä mutta niinhän pizzat yleensäkin ovat. Vanha sanontahan kuuluu, että pizza on vähän niin kuin seksi: Vaikka se olisi huonoa, se on silti hyvää. Hampurilaisannokset on vielä testaamatta.

Konsepti on vähän hämärä, sillä paikka on jaettu kahteen eri osaan. Toisella puolella on pizzeria, toisella hampurilaisbaari. Kaikki tilataan kuitenkin samalta tiskiltä eikä ole väliä, kenelle tilauksen teet. Tätä ideaa voisi laajentaa uusiin svääreihin, jos tiskiltä tarjoiltaisiin lisäksi japanilaista, meksikolaista, savolaista jne. ruokaa ja sitten vain etsit ravintolan sokkeloista oman genresi etnisesti sisutettua ympäristöä. No joo, kahden ravintolan kombo on jo ihan tarpeeksi hämäävä ensikertalaiselle.


Kokeilepas piruuttas Bacon Tender Salad –salaattiannosta. On muuten äijämäinen salaatti. Lautaselta löytyy friteerattua kanaa, pekonia ja aurajuustomuruja sekä tietenkin sitä kaninruokaa. Hinta on 14,60 € mutta tällä saa kyllä mahansa täyteen ja jaksaa taas kieriä Ikean infernaallisissa kerroksissa etsimässä kylppäriin sitä ihqua peilikaappia.


Nämä rekryt lisäävät ruokailumotivaatiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti