perjantai 21. maaliskuuta 2014

Olavi Uusivirta Kuopion Henry's Pubissa 20.03.2014
Olavi Uusivirta tuli, näki ja voitti yleisön puolelleen Henkan keikalla. Paikka ei ollut tupaten täynnä mutta tämä ei näyttänyt Olavia haittaavan. Hän kiipeili keikkapaikan ilmastointiputkissa kuin apina ja roikkui välillä katosta pää alaspäin. Michael Monroe on saanut kovan kilpailijan lavalla kiipeilemisessä. 


Ensimmäinen biisi oli uudelta albumilta Ikuiset Lapset, jota en ollut kuullut ennen keikkaa. Toisena tuli sitten jo tutumpaa, kun On niin helppoo olla onnellinen polkaistiin käyntiin. Keikkaväki lauloi mukana ja välillä Olavi tarjosi mikrofonia eturiviläisille laulettavaksi. Kaiken jälkeen olet kaunis –kappaleen aikana Olavi koppari yleisöstä tytön lavalle ja tanssitti tätä valssin tahtiin. Katselin ympärilleni ja näin monen naispuolisen henkilön kasvoilla paistavan kateuden. Nämä kuittasivat tilanteen keikan jälkeen, kun Olavi jakeli nimmareita CD-levyihin. Osa jonottaneista tytöistä ei ostanut mitään, kävivätpähän vain halaamassa artistia. Uuden levyn materiaali kuulosti todella hyvältä. Eniten kolahtivat kappaleet Ollaanko tämä kesä näin?, Kauneus sekoittaa mun pään ja Auttakaa! Glorian koti on tarttuva renkutus ja kertosäkeen askel askel hyppy jäi soimaan päähän pitkäksi aikaa. Encorena tuli vielä neljä biisiä ja kitarataistelu Olavi vastaan bändin kitaristi Timo Kämäräinen. Erittäin viihdyttävää. Jäin vain kaipaamaan Me ei kuolla koskaan –biisiä, jota ei keikalla kuultu koskaan. Mainittakoon vielä, että keikan loppupuolella Olavi kaappasi toisenkin tytön lavalle, veti tämän kanssa intiimin tanssin ja lopuksi suuteli pitkään ja hartaasti. Totaalinen showmies pelimiehen elkeillä. 


Keikka kesti melkein pari tuntia ja musiikki vaihteli valssista punkkiin ja kaikkea siltä väliltä. Tietenkin pääasiassa kotimaista kitarapoppia. Aika ei Uusivirran keikalla tule pitkäksi, siitä pitää itse maestro huolta. Yleisö sai laulaa, nauraa, tanssia ja katsoa, miten Olavi laittoi itsensä likoon mitään säästelemättä. Keikan jälkeen ostin uuden levyn ja sain siihen tähdeltä nimmarin. Nyt se soi levylautasella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti