torstai 19. helmikuuta 2015

Maa EI OLE palloHesari uutisoi, että Saudiopettaja on kiistänyt maan pyörimisen. Maapallo ei pyöri, ei kierrä aurinkoa eikä ihminen ole käynyt kuussa.

Mä arvasin tämän! Vihdoinkin totuus tulee julki. Ei maa mikään pallo ole vaan pannukakku, aivan niin kuin keskiajalla jo tiedettiin. Miten sen voi todistaa? Helposti! Mene vaikka Tukholmaan, missä sijaitsee maailman suurin pallomainen rakennus, jääkiekkohalli Globen. Kiipeä Globenin katolle ja lähde kävelemään niin tiedät, miltä tuntuu kävellä pallolla. Eihän maan pinnalla koskaan käy noin! Välillä tulee ylä- ja alamäkeä mutta fakta on, että tasaisellahan sitä mennään suurin osa matkasta. Eli maailman on pannukakku.

Eikä maa kierrä aurinkoa. Ei tietenkään! Aurinkohan nousee idästä ja laskee länteen. Olen itse nähnyt paljain silmin, miten se nousee aamulla merestä ja laskee illalla mereen niin että hiljainen sihinä käy. Miten helvetissä me muka kiertäisimme aurinkoa, kun se selvästi ja silminnähden kiertää itse puolikaaren idästä länteen. Olettehan te nähneet itsekin! Uskokaa nyt herran jumala omia silmiänne!

Ja sitten tämä ihminen kuussa –juttu. Höpö höpö! Kaikki on taitavaa elokuvakikkailua studiossa. Jos todella haluatte tietää, miten kaikki tapahtui, katsokaa Hollywood elokuva Capricorn yksi. Siinä paljastettiin, miten Nasa vedättää tavallista veronmaksajaa. Ja tämä leffa tehtiin jo vuonna 1978! Niinpä, meitä on kustu linssiin jo vuosikymmeniä, jopa vuosisatoja.

Onneksi on olemassa rohkeita Saudiopettajia, jotka uskaltavat kertoa totuuden. Toivottavasti myös Suomen tiedepiirit heräävät paljastamaan huijauksia, jotka vaikuttavat meidän jokapäiväiseen elämään. Tässä muutama korjaava keskustelun avaus:

-         Joulupukki ON olemassa.
-         Yhdysvalloissa ON Isojalkoja.
-         Pääsiäisnoidat LENTÄVÄT pääsiäisyössä.
-         Jalkapallomaailman salaliitto ON torpannut Huuhkajien pääsyn arvokisoihin.
-         Mopolla SAA ohittaa poliisiauton humalassa.
-         Paavo Väyrynen ON ulkoavaruudesta tullut alien.
-         Venäjä EI OLE hyökännyt Ukrainaan.

Kuu on juustoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti