sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Reckless Love Kuopion Henry's Pubissa 25.4.2015Henry’s pubissa jälleen kerran ja nyt käytiin katsomassa, miten oman kylän pojat soittavat heviä. Reckless Love on vuonna 2001 perustettu kuopiolainen glamrock –yhtye. Edellisen kerran näin bändin Kuopiorockissa 2010, eikä tapaus jäänyt mieleen unohtumattomana kokemuksena. Minulla ei siis ollut mitään ennakko-odotuksia, miltä kaverit kuulostavat livenä. Veikkauksen kaveri keikalle –tarjous oli sen verran houkutteleva, että tartuttiin vaimon kanssa tilaisuuteen.


Odotettavissa oli, että keikka tulee olemaan naiskatsojapainotteinen, kiitos tv:stä tuttu Olli Hermannin. Setti polkaistiin tutulla Night on Fire –hitillä ja jo ensi metreistä sai vaikutelman, että Recklessit on hyvässä vedossa. Soitto jyrisi todella massiivisesti, kiitos hyvän äänentoiston ja Henkan pienen keikkatilan. Toisen kappaleen jälkeen Olli kehui yleisöä ja totesi, että meininki on jo nyt parempaa kuin missään muualla. Sanotaan että kukaan ei ole messias omalla maallaan. Paskapuhetta! Olli kehaisi yleisöä suu virneessä. Ja meillä oli hauskaa.


Keikan piti alun perin olla jo 17.1. mutta keikka peruttiin loukkaantumisen takia. Olli kertoi välispiikissä, kuinka basisti oli saanut salibandy matsissa mailasta kasvoihin niin pahasti, että kasvoihin tuli murtuma. Eipä olisi uskonut, että basisti joutuu meistä ensimmäisenä kasvoleikkaukseen, Olli veisteli tapauksesta. Solisti kiitteli myös vuolaasti yleisöä ja totesi, että ilman meitä he eivät voisi elää unelmaansa. Pitää paikkansa.


Ennen Sex –biisiä Olli pyysi, että kaikki tupakoitsijat syttyvät tulitikkunsa niin kuin ennen vanhaa. Kansa toimi käskystä ja muutama sytkäri loi tunnelmaa himmeässä salissa. Näin tekniikan aikakaudella tämä oli mukava tuulahdus 80-luvulta, bändin henkiseltä alkulähteeltä. Reckless Love on kasaritukkahevin tyylipuhdas perillinen ja on tästä ylpeä. Ja ihan aiheesta. Jos viisi vuotta sitten isolla rocklavalla keikka ei ollut niin mieleenpainuva, niin nyt oli. Muutama biisi kuulosti pirun hyvälle rockclubin tiiviissä atmosfäärissä.Olli piti naisyleisön hyvin hyppysissään riisumalla aika ajoin paitansa ja rokkaamalla sixpäkki paljaana. Encorena rallatettiin kuorossa Hot -biisiä.  Kuopion hevigenre on hyvässä hapessa kun meiltä löytyy Reckless Loven ja Tarotin kaltaisia bändejä. 

4 kommenttia:

 1. Olen joku aika sitten löytänyt kirjoituksesi ja täytyy sanoa että pidän. Miten ihminen saakaan noin soljuvasti ja huumorilla tekstiä aikaiseksi :-) T: Entinen naapurin tyttö Vesitorninmäeltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Paljon on tullut täällä pehmosia kirjoiteltua. Ennen kaikki jäi pöytälaatikkoon mutta nettiaikakaudella pääsee kiusaamaan hengentuotteillaan tuntemattomiakin. Kiitos kannattajille ja anteeksi muille. Mukavaa että ex-naapurikin tykkää :)

   Poista
 2. :-)) Nähdään varmaan taas "kasissa" joskus !

  VastaaPoista