torstai 19. joulukuuta 2019

Joulukalenteri 19. luukku: Potut pottuina

Tämä maailma muuttuu päivä päivältä vain härskimmäksi ja tylymmäksi. Oletteko samaa mieltä? Mutta se on totta! Eksyin jouluruuhkassa marketin karkkihyllylle ja päätin ostaa lohtunamia joulustressin lievittämiseksi. Mitä silmäni näkivätkään? Eräällä hyllyllä oli suklaapatukoita, joissa hymyili iloinen naisihminen ja käärepaperissa luki isolla: Huono Äiti. Mitä helvettiä? HUONO ÄITI! Onko tämä jokin vitsi? Kenen reikäpäinen idea on mollata perheen sydäntä ja vielä pahimmalla mahdollisella tavalla: ristimällä suklaapatukka Huonoksi Äidiksi. Vaadin syyllistä ilmoittautumaan välittömästi!

Voi sitä "riemua" kun äiti avaa jouluna paketin ja saa kyseisen "lahjan" lapseltaan. Siinä kiitos, kun olet raatanut ja tehnyt kaikkesi hänen puolestaan.

Minulla on vinkki äideille, jotka olette saaneet tai epäilette saavanne kyseisen yllätyksen jälkikasvulta: maksakaa potut pottuina. Ostakaa lähikaupan heviosastolta peruna, kirjoittakaa siihen Surkea Mukula ja paketoikaa koko komeus nättii lahjapaperiin. Kylläpä pikku piltin naama venähtää kun näkee, miten pukki muisti häntä tänä jouluna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti