sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Joulukalenteri 1. luukku: Tein joulupukista rikosilmoituksen


En olisi halunnut aloittaa tätä joulukalenteria näin synkissä merkeissä. Kun tajusin kauhean totuuden, en voinut enää vaieta. Pääsin joulupukin jäljille puhtaasti nerokkaan päättelykykyni ansiosta. Elemantery my dear Watson, kuten Sherlock Holmes aikoinaan totesi. Ilman Postin lakkoa rikollinen toiminta olisi saattanut jatkua vielä hamaan tulevaisuuteen.

Kun postilaiset menivät lakkoon, kirjeet ja paketit lakkasivat kulkemasta. Tämä herätti huolen, miten joululahjojen käy. Saapuvatko paketit perille ajallaan? Onko joulurauha menetetty? Sitten hoksasin, että eihän posti kuljeta joululahjoja vaan ne jakaa joulupukki. Pukki kulkee aattona ympäri maailman porojen ja tonttujen kanssa pitämässä huolen, että jokainen saa lahjansa ajallaan. Ovelta ovelle ja vielä aivan ilmaiseksi... Ei mutta HETKINEN!


Jos postilaisilla ei ole varaa palkanleikkauksiin, miten joulupukilla on varaa kuljettaa lukemattomia paketteja ympäri maailmaa ILMAISEKSI? Miten ihmeessä se on mahdollista? Millä pukki elää? Onko joulupukilla jotain salaisia busineksia, joilla hän rahoittaa aattoillan urakan? Tietävätkö tontut niistä? Tietääkö verottaja?

Johtopäätös: koko joululahjaruletti on pelkkää teatteria, jonka suojassa pukki suorittaa rahanpesua. Rahanpesuun liittyy myös laiton lapsityövoiman käyttö. Tontut ovat selvästi tekoparroilla naamioituja alaikäisiä, jotka raatavat alipalkattuna pukin hikipajoissa tehden pikku kätösillään tavaroita, joista osan pukki myy pimeillä markkinoilla tienaten miljoonia.

Lisäksi tonttulapset pakotetaan suorittamaan urkintaa ja salakuuntelua tavallisten ihmisten kodeissa ja raportoimaan suoraan pukille. Nämä menetelmät on kopioitu suoraan KGB:n ja Stasin oppikirjoista. Jonkun täytyy pelastaa nuo lapsiparat psykopaattisen pukin kynsistä. Se joku olen minä.

Tein siis rikosilmoituksen ja joulupukki on nyt tutkintavankeudessa. Jos pukki ei käy aattona tai vaihtoehtoisesti laskuttaa käynnistään normaalin pakettirahtihinnan, tiedätte ketä kiittää. Eipä kestä

Kuvat: Pixabay.com

1 kommentti:

  1. Hauskuus, sarkasmi ja ironia yhdistyvät mainiosti tässä tekstissä. Mutta jos vakavasti mietitään, niin totta on, että maailma muuttuu koko ajan siltä osin, millainen käytös katsotaan rikolliseksi. Meidän jokaisen on hyvä välillä pysähtyä miettimään, olemmeko itsekään joka tilanteessa toimineet hyväksyttävästi ja oikein.
    https://www.laineenkare.fi/oikeudenkaeynnitrikosasiat

    VastaaPoista