maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kuopion MP-näyttely Kuopio-hallissa 27.4.2014

Kävin elämäni ensimmäistä kertaa moottoripyöränäyttelyssä. Pitihän sitä lähteä kun moinen järjestettiin ihan täällä kotikulmilla. Sunnuntaina oli todella lämmin sää ja porukkaa paikalla mukavasti. Lauantaina oli kuulemma ollut enemmän.

Enhän minä näistä pyöristä mitään tajua, joten turha odottaa mitään asiantuntevaa ja tyhjentävää selostusta aiheeseen liittyen. Kuljin alueella kamera kädessä ja räpsin kuvia sattuman varaisesti. Odotin ennen kaikkea näkeväni hienosti maalattuja tankkeja, mutta niitäpä ei ollutkaan kuin pari kappaletta. Pettymys. 

Osastolla oli myös polkupyöriä, mikroauto ja pienlentokone, mikä lienee kuuluu MP-näyttelyn teemaan. Pienkoneella pääsisi 45 min. lennolle hintaan 247 €. Houkuttelevaa mutta liian pelottavaa. Hallin takapihalla järjestettiin ajonäytös. Kolmen hengen Stunt Freaks Team oli nimensä veroinen. Kaverit keulivat takarenkaalla, eturenkaalla, seisten satulassa, ilman käsiä, ilman jalkoja… Hurjan näköistä touhua. Temput menivät näin maallikon näkökulmasta ilmeisen nappiin, koska yhtään kaatumista ei koko esityksen aikana tapahtunut. Mietin hiljaa mielessäni, montako kertaa noiden temppujen harjoittelun aikana on kaaduttu, ennen kuin kaikki on alkanut natsaamaan? Ja kuka ihme keksii näitä hurjia temppuja ja lähtee vielä toteuttamaan niitä? Ei onnistuisi multa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti