perjantai 3. lokakuuta 2014

Vitsit vähissä osa 3Jokaisen menestyvän miehen takana on hämmästynyt anoppi.

***

Kaksi naista lähti perjantai-iltana juhlimaan ilman aviomiestään. Aamunkoitteessa, kun he olivat kotimatkalla – molemmat hirveässä humalassa – heille tuli kauhea pissahätä. Ainoa mahdollinen paikka oli hautausmaa.

Vaikka olivatkin peloissaan, päättivät he joka tapauksessa mennä helpotukselle. Naisilla ei tietenkään ollut minkäänlaista paperia mukanaan. Toinen otti alushousunsa pois, käytti sitä siistiytymiseen ja heitti menemään. Toinen nainen puolestaan ajatteli: Minä en ainakaan tärvää alushousujani. Niinpä hän otti kukka-asetelmasta nauhan ja käytti sitä.

Seuraavana aamuna miehet keskustelivat puhelimessa ja toinen sanoi: Täytynee pitää silmällä vaimoja. He eivät tajunneet olla ihan kiltisti eilen. Minun vaimo tuli kotiin ilman alushousuja!

Tähän toinen mies vastasi: Eihän tuo vielä mitään. Minun vaimollani oli perseessään kortti ja siinä luki: Me emme koskaan unohda sinua. Muistellen: Helsingin mieskuoro.

***

Mikä on laihialainen Viagra?
Vaimo haukkuu pystyyn.

***

Nainen istui tyttöporukassa baaritiskin ääressä nauttimassa töiden jälkeen cocktailia kun pitkä, erityisen komea ja seksikäs nuorimies astui baarin ovesta sisään. Mies oli niin vetävän näköinen, ettei nainen millään saanut silmiään irti hänestä.

Mies huomasi naisen tuijotuksen ja käveli itsevarmasti suoraan häntä kohti. Ennen kuin nainen ehti pyytää anteeksi törkeää tuijotustaan, mies jo nojasi naista kohti ja kuiskasi tälle: ”Teen aivan mitä tahansa, mitä vain haluatkin minun tekevän. Oli se sitten kuinka kinkya tahansa. Kahdestakymmenestä dollarista. Yhdellä ehdolla.

Hämmentyneenä nainen kysyi, mikä ehto olisi. Nuori mies vastasi: ”Sinun on kerrottava minulle tarkkaan, mitä haluat minun tekevän, mutta saat käyttää vain kolme sanaa kuvaillaksesi toiveesi.”

Nainen mietti ehdotusta hetken ja otti sitten hitaasti lompakostaan 20 $ setelin, jonka hän painoi nuoren miehen käteen osoitteensa kera. Hän katsoi miestä syvälle silmiin ja sanoi hitaasti ja pehmeästi: 
Siivoa – minun – asuntoni

***

Leskeksi jäänyt pappa päätti 80-vuotis synttäreillään hieman juhlistaa ja poiketa ilotaloon. Asiakaspalveluun tottunut tyttö toimitti riisumisen nopeasti, papalta se hieman kesti. Vihdoin pappakin köpötteli aatamina kohti sänkyä, mutta kääntyikin takaisin kohti vaatteitaan, kaivoi housuntaskustaan pumpulitukon ja työnsi pumpulipallot molempiin sieraimiin ja korviinsa. Sitten hän palasi sängylle.

Tyttö hieman uteliaana kysäisi, että asiahan ei minulla varsinaisesti kuulu, mutta nuo pumpulitupot?? Pappa tuumi rauhallisesti: Kuulehan sie tyttö. Se on kaks asiaa täs maailmas ku mie en oo oppinu sietämään. Se on naisen huuto ja kumin käry.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti