lauantai 24. toukokuuta 2014

Itsetunto-mittariTässäpä teille, rakkaat lukijat, kotikutoinen itsetuntomittari. Vastaa toiseen kysymykseen kyllä, ja lue ko. kohtaa koskeva vastaus/lääke.

Jos maailmassa olisi vain sinunlaisia ihmisiä, maailma olisi:

A)    huonompi paikka elää
B)     parempi paikka elää

Vastasit A. Ei haittaa. Maailma olisi varmaan huonompi paikka elää, jos joka paikassa heiluisi sinunlaisia hemmoja/heiloja. Kukaan ei voisi uskoa mihinkään, ei luottaa kehenkään eikä suunnitella mitään. Joku sinunlaisesi K-pää tulisi ja laittasi kaiken romukoppaan. Urakka kusisi, hommat seisoisivat, sinua viilattaisiin linssiin ja vietäisiin kahville. Maailma romahtaisi, kun sinä ja kaltaisesi tuhoaisitte maapallon omalla piittaamattomuudellanne.

Mutta nou hätä: Tämä ei ollut tässä! Sinä voit tehdä/ vaikuttaa/ muuttaa elämää. Kun sinä muutut, otat itseäsi niskasta kiinni, otat ryhtiä, miehistyt, käyttäydyt kuin aikuinen jne. tilanne korjaantuu. Sinä ja kloonisi laitatte tämän maapallon kuntoon, korjaatte ilmastonmuutoksen, eheytätte ihmissuhteet, parannette syövän ja teette kaiken sen, mihin meillä on jo nyt olemassa potentiaali: Muutatte elämän suunnan ja pelastatte planeetan.

Vastasit B. Niinpä niin. Kiva että sinä Vladimir Putin/ Kim-Jong-un tai joku muu viitsit vastata tähän kyselyyn. Kiitos että olit rehellinen. On aika ottaa tuoli alle ja kuunnella tuomio.

Olet joko niin kiltti, että maailma on oikeasti parempi paikka elää kun olet tällä pallolla. Voit onnitella itseäsi. Tämän enempää ei voi ihmiseltä vaatia. Mutta tuohan on vain ruusuinen unelma, eikä johda mihinkään. Toisaalta voit olla myös narsistinen kusipää psykopaatti despootti joka kuvittelee, että kaikki hänen alaiset hymyilevät vuoksesi. Kyllä he hymyilevätkin, mutta eivät ilosta. Sinulle ei voi kuin hymyillä, koska kaikki muut ilmeet on kiellettyjä. Ja pahimmillaan johtavat kuolemaan.

Että semmoinen galluppi. Ai mitä nappia minä painoin? Painoin nappia B, eli minun osaltani voi kaiken toivon heittää.

2 kommenttia:

  1. Hahaa, täällä toinen B-sarjalainen. :-) Mä olen muun muassa sitä mieltä, että mun pitäisi suunnitella kaikki tieliittymät, koska noilta alan ihmisiltä menee hommat aina pieleen. Yrittävät vähentää uusilla liittymäratkaisuillaan ruuhkia, mutta ruuhkat sen kun vain pahenevat. Miksei kukaan tule kysymään mun mielipidettä? Mutta toisaalta, jos kaikki olisivat samanlaisia kuin minä, niin kenelläkään ei olisi enää mitään valittamista. :-D

    VastaaPoista