lauantai 15. helmikuuta 2014

SiCi (& the boogie brothers)

Eilen näimme SiCin (entinen SiCi and the boogie brothers) livenä Kuopion Introssa. Olemme vaimon kanssa fanittaneet bändiä jo pari vuotta. Talvella 2012 Kaverimme vinkkasi meitä käymään kuuntelemassa tuntematonta Jyväskyläläistä komboa ja paikka oli silloinkin Kuopion Intro. Kokemus oli elämys.

Sici Kuopion Pannuhuoneen terassilla 14.7.2012
 SiCin kokoonpano on Siiri Kangas (SiCi) laulu, Samu Paananen beatboxin', Ilkka Kainulainen kitara ja Miikka Mäkitalo basso. Musiikki on sekoitus poppia, soulia ja rnb:tä. Samu Paananen beatboxaa rytmin ja rummut vakuuttavasti. Saudi on todella häkellyttävä. Omien biisien lisäksi bändi esittää covereita laidasta laitaan mm. Britney Spearsin Toxic ja  System of the Downin Chop Suey.


Meikäläiselle eilisen keikan sykähdyttävin hetki oli encorena esitetty Foo Fightersin Pretender. Aivan loistava! Opiskelijat valloittivat tanssilattian ja tunnin mittainen setti loppui liian lyhyeen. Tilaisuuteen oli ilmainen sisäänpääsy. Tuumimme vaimon kanssa, että me olisimme voineet maksaa keikasta. Uskon, että niin tuumasi moni muukin.
Bändi on ehtinyt esiintyä mm. kahtena vuonna Porin Jazzeissa, Pyhä Unplugged -festareilla sekä Kaustisten kansanmusiikkijuhlilla.


Keväällä on tulossa esikoisalbumi. Levyhyllystä löytyykin jo SiCi & the boogie brothersin omakustanne "Let's Try" nimmareilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti