lauantai 14. joulukuuta 2013

Parempaa uutta vuotta

Tämä vuosi on ollut kummallinen. Kaikenlaista on sattunut, särkynyt ja hajonnut. Niputan tähän vuoden tapahtumat ja tämä kuuluu kategoriaan outoja tositarinoita.

Alkuvuodesta hajosi pyykinpesukone. Eräänä kauniina päivänä se alkoi lingotessa pitämään sellaista meteliä, että pelkäsimme koko laitteen räjähtävän. Nyt sitten pestään pyykit alakerrassa taloyhtiön pyykkikoneella. Muutama kuukausi tämän perään astianpesukone tupsahti ja sähköinen savunhaju täytti keittiön. Nyt sitten pestään astiat käsin.

Keväällä tupsahti myös hiustenkuivaaja ja parvekkeella sähkögrilli. Grilli lakkasi vain toimimasta kesken kokkauksen, mikä lienee vastus/käämi/päre palanut. Hiustenkuivaaja on jo hankittu uusi, mutta grilli odottaa edelleen parvekkeella kaatopaikalle vientiä.

Entäpä sitten nämä meidän kulkuneuvot? Ostettiin nimeltämainitsematon, amerikkalainen -98 vuosimallia oleva farmariauto. Kaikki vaikutti hyvälle, kunnes päivää ennen lomareissua autosta hajosi jarrut. Vaimolle ostettiin polkupyörä, joka kahden viikon ulkonaolon jälkeen alkoi ruostumaan ja piti palauttaa takaisin liikkeeseen. Pojan pyörästä hajosi sitten kesällä vaihteet.

Sitten sattui käsittämätön yhteensattuma, kun kotiovesta hajosi torstaina lukko, joka onneksi meni vuokranantajan piikkiin. Samaisen viikon lauantaina autosta oli yön aikana hajoitettu kuskinpuolen oven lukko. Eli kaksi lukkopesää meni kahden vuorokauden sisällä. Miten todennäköistä?

On tässä hajottu myös fyysisesti. Kevään norsupalloavauksessa vaimolta vääntyi polvi ja kahden viikon sairasloma. Elokuussa sulkapallopelissä minulta meni selkä ja kahden viikon sairasloma. Viime viikolla sitten iski noidannuoli ja viikko sairaslomaa. Pitäisi varmaan koputtaa puuta mutta kun ei enää pysty. On tullut koputettua niin, että rystysiin koskee.

Seuraavana vuorossa ovat varmaan olkkarin ja makkarin tv, kameran akku ja digiboksi. Olkkarin iso tv välkkyy aina, kun ohjelmassa on suoralähetys. Makkarin tv ei tahdo välillä mennä päälle, pitää odottaa ja toivoa että kyllä se vielä käynnistyy. On vielä käynnistynyt. Digiboksi sammuu ja lähtee päälle itsestään, kameran akku purkaa itsensä yhdessä yössä.

Unohtuikohan tästä listasta jotain? Luultavasti. Tuli vain mieleen, kun vasta oli tuo perjantai ja 13. päivä, että tämä on ollut koko vuosi yhtä 2013 ja perjantaita. En toivo siis hyvää uutta vuotta vaan todellakin parempaa sellaista.


2 kommenttia:

 1. Eikä minuun ole iskenyt salama tai heinäsirkat vieneet viljasatoani... ;D Onnekkaampaa vuotta 2014! Blogisi on mukava piristys.

  t. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Kyllä tästä vuodesta parempi tulee, pakosti. Hyvää uutta vuotta sinullekin :)

   Poista