torstai 22. joulukuuta 2016

Weired joulukalenteri 22. luukku: Työn iloaJoulukalenteri lähenee loppuaan ja pitää tunnustaa, että on tässä ollut tekemistä. Nostan hattua kaikille niille, jotka bloggaavat työkseen. Tämä on täysipäiväistä hommaa.

Tämä viikko on joululomaa, joten päivätyö ei pääse haittaamaan kirjoittamista. Tosin joululomaan liittyy tietysti kaikkea muutakin: sukulaisten luona vierailua, lahjojen ostoa, jouluruokien suunnittelua, paketointia, ajamista sinne sun tänne. Yhtä kaikki joulu on hienoa aikaa, kunhan ei ota stressiä ja paineita. Helpommin sanottu kuin tehty, tiedän.

Joulun jälkeen pitää taas palata sorvin ääreen. Olen laskenut työuran kestoa eläkevuosiin jo pitkään. Nuo eläkevuodet vain karkaavat kauemmas ja kauemmas, kiitos valtiovallan. Jaksanko vielä näitä hommia 68-vuotiaana? Saanko olla töissä 68-vuotiaaksi? Aika näyttää.

Jos joskus lotto suo tai työnantaja päättää (potkia pihalle), voisin ryhtyä kokopäiväbloggaajaksi ja panostaa vakavasti sisältöön ja ulkoasuun. Nyt mennään tällä karvahattumallilla ja suolletaan vaihtelevan tasoista tuubaa satunnaisten lukijoiden iloksi/harmiksi. Kiitos teille, jotka olette jaksaneet pysyä mukana ja kommentoida tuotoksia aika ajoin. Se on tämän homman suola.


Kuopukseni soitti ja kertoi ladanneensa youtubeen pätkän työpäivästään otsikolla ”Joy of work”. Sai kyllä tämän bloggaajan hymyilemään. Isän poika.

2 kommenttia: