perjantai 22. marraskuuta 2013

Suomen vahvin Presidentti

"Tässä ABCDE-FM ja suora selostus Sampo -kaupungin Kalevala-
stadionilta. Minä olen Topias Suominen. Jännittävä jokavuotinen Suomen vahvin Presidentti -kilpailu on valmiina alkamaan. Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua ja paikalle on saapunut sankka joukko rahvasta todistamaan tapahtumaa.

Suomen vahvin Presidentti -kilpailun MVP (most valuable player) of all times on Presidentti Urho Kaleva Kekkonen. Urallaan hän voitti peräti 25 mestaruutta putkeen! Saavutus, josta tämän päivän kilpailijat voivat vain unelmoida.

Tänä vuonna kisaan osallistuu ennätykselliset neljä osanottajaa! Miesten sarjan voittoa puolustaa Presidentti Martti Ahtisaari. Haastajakseen hän saa Presidentti Mauno Koiviston ja Presidentti Sauli Niinistön. Naisten sarjan voittoa viime vuotiseen tapaan puolustaa Presidentti Tarja Halonen.Jokainen kilpailija on valinnut kisaan viisi lajia. Presidentti Mauno Koiviston lajit ovat lentopallo, eukonkanto, kädenvääntö, mölkky ja mökkitikanheitto.

Presidentti Sauli Niinistö on ensimmäistä kertaa mukana ja valitsi lajeiksi seuraavat: Rullaluistelu, purjehdus, skeittailu, laskuvarjohyppy ja tiilien murskaaminen karatella.

Miestensarjaa jo useita vuosia dominoinut Presidentti Martti Ahtisaari saa kovemman vastuksen kuin kertaakaan aikaisemmin. Presidentti Sauli Niinistö on vanttera ja nuorekas sekä lähtönopeudeltaan räjähtävämpi kuin Presidentti Martti Ahtisaari. Presidentti Martti Ahtisaari on valinnut lajeikseen jääkiekon, tenniksen, baseballin, nyrkkeilyn ja F1 -aika-ajot. Presidentti Martti Ahtisaaren toiveesta kyseiset lajit suoritetaan Nintendo Wii -pelikonsolilla".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti