lauantai 9. marraskuuta 2013

Hyvä työnantaja!

Olen kiinnostunut päivän lehdessä ilmoittamastanne työpaikasta ja tarjoan Teille mahdollisuuden tulla haastatteluun 31.12. klo 13.30. Pyydän Teitä ottamaan mukaan yrityksenne viime vuoden tuloksen ja taseen, yrityshistoriatiedot ja mahdolliset suositukset nykyisiltä sekä entisiltä työntekijöiltänne. Varatkaa haastatteluun aikaa noin kolme tuntia.

Haastattelu jakautuu seuraavasti: psykologinen testi 1h, kirjallinen testi 1h ja suullinen haastattelu 1h. Haastattelua varten pyydän Teitä tutustumaan ennakkoon seuraaviin kysymyksiin:

- Mitä Teillä on tarjota hyvälle työntekijälle?
- Mitä mieltä olette työvoimasta yleensä?
- Miksi minun pitäisi tulla töihin juuri Teille?

Odotan tulevalta työnantajaltani reipasta ja rentoa otetta, luottamusta työntekijöihin ja joustavuutta työajoissa. Myös mahdollinen tarjottava auto- ja asuntoetu vaikuttaa valintaani positiivisesti. Työnantajan kielivaatimuksena pidän kommunikointikykyä alaisten kanssa. Koulutusta toivoisin työnantajalla olevan sen verran, että voimme keskustella myös työhön liittymättömistä asioista.

Koska haastateltavia on paljon, pyydän Teitä ilmoittamaan jo hyvissä ajoin, jos oheinen aika ei Teille käy. Tulen valitsemaan vain yhden työnantajan, joten kilpailu tulee olemaan kovaa ja eräs ratkaiseva tekijä on palkkatarjouksen suuruus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti